Vodič zdravlja i životnih veština | Reiki edukacije
16021
page-template-default,page,page-id-16021,theme-bridge,kc-css-system,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Reiki edukacije

TIBETANSKI REIKI

Postanite Reiki Praktičar

Reiki praktičar može postati svako ko to želi!

Reiki praktičar poznaje teoriju Reiki tehnike i ume da kanališe Reiki energiju kroz svoje ruke. Svakodnevno kanališe energiju u svoj sistem čakri. Postepeno se njegov energetski sistem puni, čisti, širi. Može usmeriti energiju i na biljke, životinje i vodu, jer se sva živa bića na Planeti snabdevaju Životnom energijom. Oseća više energije, emocije se balansiraju, smiruje um.

Svetlosna energetska zaštita

Reiki je energija univerzalne ljubavi, svetlosti, harmonije, života. Svakodnevnim primanjem reiki energije, u nama se uvećava prisustvo svetlosti, ljubavi, života.  Počinjemo da vibriramo na visokim frevencijama tih energija koje su udaljene od  niskih  frekvencija negativnosti. Prirodno, negativnosti se „odbijaju“ o pozitivnom, kao magneti suprotnih polova, kao što svetlo osvetli tamu. Na praktičarskom stepenu se dobija početna tehnika zaštite energetskog polja, na terapeutskom pojačana zašita.

Praktičarski stepen je početni. U  Reiki praksu vas uvodi Reiki Učitelj.

Postanite Reiki Terapeut

Kada Reiki praktičar pripremi svoj sistem čakri, nakon svakodnevne prakse od minimum 21 dana (optimalno 3 meseca), može ući u naredni stepen, Terepeutski.

Kao Reiki Terapeut , osoba može kanalisati energiju dosta brže, više,snažnije. Promena u našem psihofizičkom stanju  je očigledna. Mislimo,osećamo se i izgledamo drugačije,snažnije, sjajnije i ta promena se snažno se odražava na svim životnim poljima. Osvešćujemo kakvo nam okruženje prija, okrećemo se prirodi i zdravoj ishrani, aktivnostima i telesnim vežbama. Usklađujemo aktivnu mušku i stvaralačku žensku energiju, budimo kreativnost i talente. Odnosi i komunikacija sa drugim ljudima su nam kvalitetniji. Osećamo mir u duši, radost i otvoreniji smo za ljubav i milosrđe. Misli su nam bistre, i stvaralački usmerene. Budi se naša duhovna snaga i potencijal. Možemo lako kreirati i ostvarivati lične i profesionalne ciljeve.  Terapeutski , drugi stepen, nas „šteluje“ i usmerava na put ostvarenja svrhe naše duše.

Reiki Terapeut može odabrati poziv da radi sa drugima, u čemu će dobiti blagoslov i pomoć Učitelja.

 

Reiki Majstor

Dugotrajnom praksom, iskustvom i posvećenošću, Reiki Terapeut se može pripremiti za Majstorstvo u Reiki tehnici. Reiki Majstor spoznaje Višu Svesnost o sebi i sveukupnom Životu, živi u skladu sa svrhom.  Reiki Majstor zna da je to veliki blagoslov, poziv, a opet neguje skromnost i doprinosi boljem životu drugim ljudima i globalno, Planeti Zemlji.  Put Majstora je put samoostvarenja. Na Majstorskom nivou može dobiti blagoslov i edukaciju za praktikovanje i majstorstvo  Karuna Ki Reiki tehnike kao i Reiki Light Coda, Kundalini Reiki Majstora kada možete da prenosite tehniku dalje. 

TIBETANSKI REIKI I, II, III, IV STEPEN

Tibetanski Reiki je osnovna Reiki tehnika koja omogućava balansiranje čakri i kanalisanje Reiki energije. Otvaranje, čišćenje, balansiranje i transformacija čakri je neophodna i bezbedna podloga za bilo koji rad. Čakre su otvorene za rad na samom rođenju i potrebno je da budu otvorene celog života i  ispunjene energijom kako bi se obezbedila dovoljna količina energije u telu. Svakodnevno punjenje čakri dovodi do emotvnog balansa, psihičkog mira i vitalnosti.

KUNDALINI REIKI I, II i III STEPEN

Kundalini Reiki–  Brza, jasna precizna tehnika buđenja naših uspavanih potencijala pobuđivanjem energetskih kanala koji su deo našeg bića u momentu stvaranja. Izuzetno poboljšava naše lične energetske sposobnosti i pojačava isceliteljske sposobnosti.  Kvantni skok u Reiki I Kundalini praksi.

KARUNA KI I,II,III STEPEN

manifestacija, mentalna jasnoća, kokreacija, isceljenje sebe, humane rase, Planete Zemlje

Karuna Ki Reiki je vrhunska dubinska isceljujuća tehnika, izuzetno značajna nadogradnja Tibetanskom Reikiju kako samom iscelitelju u samoisceljenju tako i njegovim klijentima. Oplemenjuje i razvija osnaženu empatiju, milosrđe, ljubav prema sebi I svima.

ANĐEOSKI REIKI I i II STEPEN

 Anđeoski Reiki je Reiki tehnika kojom se kanališu energije Arhanđela. Izuzetno blagotvorno utiče na onog koji je primenjuje, njegovu porodicu i okolinu. Pomaže iscelitelju u isceliteljskom radu, koristi se samostalno ili zajedno sa klasičnim Reiki tretmanom. Pored toga može biti zamena za Reiki tretman ukoliko se iz nekog razloga  ne može uraditi Reiki  tretman.

 

REIKI KRISTALA– razumevanje vibracije kristala, pravilno usmeravanje njihove energije za isceljenje, povezivanje sa njihovom inteligencijom i nivoom svesti. Punjenje kristala Reiki energijom ima  sinergično dejstvo i pojačani efekat na primaoca.