Vodič zdravlja i životnih veština | HEALTH COACHING
16292
page-template-default,page,page-id-16292,theme-bridge,kc-css-system,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

HEALTH COACHING

Čoveku kao kompletnom biću je potrebno kompletno blagostanje: mentalno, emotivno, fizičko, energetsko i socijalno.
Nije tajna da za fizičko oboljenje nisu krivi samo spoljašnji faktori i genetika, već unutrašnji psihosomatski faktori objedinjeni kao „stres“. Bolest je fizička pojava dugotrajnih energetskih, mentalnih i emotivnih blokada koje nastaju svim oni što smo doživeli kao stres. Stres je poznat u medicini kao uzrok mnogobrojnih stanja (npr. visok krvni pritisak, poremećaji ritma, dijabetes, migrene, hronična iscrpljenost, bolovi, razne alergije…)
Fizičko zdravlje: objektivno fizički merljivo trenutno stanje u kojima se svi fiziološki procesi odigravaju u homeostazi kao i subjektivni doživljaj dobrog stanja bez bola, simptoma i bolesti
Mentalno zdravlje: skladni um, sposobnost za nošenje sa stresom, dobra socijalna komunikacija i povezanost
Emotivno zdravlje: osećanje radosti, sreće, ljubavi
Energetsko zdravlje: kvantni nivo našeg fizičkog bića koje vibrira na sopstvenoj vibraciji i frekvenciji i usklađenost energije tela
BOLEST PRETOČITI U ZDRAVLJE, MOGUĆE?
Zdravlje je ravnoteža svih nivoa bića. Zdravlje je zajednički cilj i ishod naših misli i uverenja, emocija, tela i životne energije.
Bolest se javlja kao rezultat dugotrajnog disbalansa u nekom nivou našeg bića. Kako je svaki nivo deo nerazdvojne celine, tako je neminovan njegov uticaj na njih.
Isceljenje može započeti u bilo kom nivou kada čovek počne raditi na svom isceljenju, ali je neophodna saradnja, podrška i balans svih nivoa bića.
Telo teži ravnoteži. Zdravlje je aktivno stanje, treba da ga održavamo, povratimo, uspostavimo.

KAKO DO ZDRAVLJA?

Koučing je vrsta transformišućeg razgovora kroz koji vas vodi kouč. Zasnovan je na znanjima i veštinama NLP-a kao vrhunske metode za lični i profesionalni razvoj.
HEALTH COACHING je terapijski koučing kojim vas usmeravam na zdravlje i isceljenje, i kombinovanjem znanja klasične medicine, Reiki tretmana i autorske meditacije „Buđenje svetlosti“ postižu se značajni rezultati.
Koučingom klijent dobija snažne uvide u svoje biće, u mentalno-emotivno-energetsko stanje u korenu simptoma i na lak i jednostavan način se:
Oslobađa blokada i usmerava ka željenom ishodu
Stvara jasna i precizna vizija najzdravijeg sebe
Promena odgovora na spoljašnje okolnosti, stvaranje odlične komunikacije sa drugima, i najvažnije
Stvaranje odlične komunikacije sa sobom
Isceljenje počinje kontaktom sa sobom i svojom suštinom.
Mnogi ljudi su nosioci čudesnih isceljenja, samo promenom misli, uverenja i emocija, i meditacijama. Naše telo je sposobno za samoisceljenje i regeneraciju.
KREIRANJE ZDRAVLJA
Uz pomoć kouča kreiraćete svoje zdravlje:
Otklanjanjem rušioca zdravlja i uspostavljanjem podrške zdravlju
Upravljaćete emocionalnim stanjem, osloboditi teških emocija i potvrditi stanja životne radosti i ljubavi
Upravljaćete svojim telom, stvarati zdravlje i isceljenje, uspostavljanje zdravih navika tela, podrška ishranom
Uspostaviti svoj balans
Vi znate da ste mnogo više od tela, mnogo više od uma i emocija. Vi ste suštinski energetsko biće kome je potrebno da spozna svoju neograničenu snagu i svetlost.
Koučingom sa mnom ne samo da ćete poći na put ozdravljenja već ćete dopreti do svoje suštinske svetlosti, čemu naša duša teži. Dođite da probudimo svetlost zajedno.
To je i najlepše, zar ne?
Postanite, ostanite, budite uvek zdravi. Počnite već danas!

Srdačan pozdrav,
Dr Milena Davinić