Vodič zdravlja i životnih veština | O meni
15286
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15286,theme-bridge,kc-css-system,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
3
Milena Davinić

Dr Milena Davinić, rođena u Nišu , poznatom kao carski grad. Nakon završene Gimnazije „Bora Stanković“ , pored ljubavi za književnost i strane jezike, opredeljuje se za studije medicine. Svoj doprinos zajednici je dala volontirajući i stekla bogato iskustvo  u niškom Zavodu za hitnu medicinsku pomoć. Kasnije,kao majka tada trogodisnjeg sina, opredeljuje se za specijalizaciju iz pedijatrije. Paraleno sa specijalizacijom, njen profesionalni  put tokom godina se menja. Edukuje se  i obogaćuje za energetsko znanje iz oblasti Reiki komplementarne medicine, neurolingvističke metode i biorezonance. U Reiki pravcu intenzivno napreduje tokom godina kao Terapeut, zatim Majstor i stiče zvanje Reiki Učitelja. Pored toga, kao lekar se profesionalno bavi birezonantnom metodom dve i po godine, uporedo sa energetskim terepeutskim radom.  Cilj joj je da objedi svoje znanje i iskustvo klasične medicine i integrativne medicine u svrhu isceljenja.

 

.

„Moja prva sećanja iz detinjstva  na ljude, prirodu i životinje jesu energija po kojoj ih pamtim i moj doživljaj. Takva energetska  slika svih pojava je meni oduvek prirodna. Osećam ljude, njihove emocije i prijatne i teške, uz jak lični doživljaj. Snažna empatija je osećanje koje me je vodilo do studija medicine i poziva lekara. Nastavila sam da tragam za načinima lečenja kompletnog bića čoveka. Tako sam pronašla Reiki tradicionalnu metodu (ili je ona pronašla mene) i neurolingvističko programiranje. Biti doktor za mene je profesija iz srca, biti energetski terapeut i Reiki Učitelj je poziv duše.

Reiki je za mene energija snage,svetlost uma i ljubav srca.

Dugogodišnja posvećenost mom terapeutskom radu izvire iz empatije, ljubavi, razumevanja čoveka i verovanja u njegovu moć regeneracije. Moj Učiteljski poziv je vođen  ljubavlju i verom u čovekovu transformaciju, prosvetljavanja uma i duše.

„ Učitelj se ne postaje,učitelj se rađa“, rekao je moj Reiki Učitelj V.Vedski kada smo dobili njegov blagoslov.

Krećem se putem svetlosti, na kome je moja zvezda vodilja moj sin i želja da mu sopstvenim balansom  budem najbolji primer, da ga podržim i prenesem znanje i tehnike samoisceljenja.

Učiteljski je poziv iz ljubavi prema živim bićima, čoveku, sebi,Planeti, Univerzumu. Želim da prenosim Reiki tehniku dalje na ljude kako bi spoznali  sopstvene samoisceljujuće sposobnosti i da žive život punim kapacitetom.

Reikijem spoznajemo radost, ljubav, isceljenje, harmoniju, budimo svetlost duše.“