Vodič zdravlja i životnih veština | Meditacije
16019
page-template-default,page,page-id-16019,theme-bridge,kc-css-system,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Meditacije

MEDITACIJA „BUĐENJE SVETLOSTI“

Biofizika je otkrila postojanje svetlosnog polja biofotona- svetlosnih jedinica energije. Smatra se da su upravo bifotoni zaduženi za komunikaciju i brz prenos informacija, brže od nervnih ćelija. Kada je polje biofotona koherentno, komunikacija između samih biofotona je omogućena, i rezultat je dobra energizacija svih ćelija. Veoma često,pod uticajem frekvenci zračenja, patogenih mikroorganizama i dr., to polje je nekoherentno. Komunikacija je oslabljena, što rezultuje oslabljenom energijom fizičkog tela.

Meditacija po tipu vizualizacije „Buđenje svetlosti“ ima za cilj da probudi i organizuje bifotone u koherentno polje. Tako svesno upravljamo svojim fizičkim telom i podstičemo isceljenje. Meditacija je autorska dr Milene Davinić Reiki Učitelja, nastala kombinovanjem znanja, uvida i praktikovanja Reiki metode.

Zasvetlimo zajedno!

Sva prava zadržana.