Vodič zdravlja i životnih veština | Reiki workshops
16037
page-template-default,page,page-id-16037,theme-bridge,kc-css-system,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Reiki workshops

Proučavamo i tražimo sebi mane, pronalazimo neuspehe i probleme kako bismo odgovorili šta je to uspeh i naučili kako da budemo uspešni, kako da pronađemo ono u čemu smo najbolji i da radimo baš ono za šta imamo dara.

Naši talenti i naše snage su jedinstvene i ne postoji osoba sa istim spojem talenata i snaga na planeti. Talenti svakog čoveka su jedinstveni i trajni. Prava tragedija nije u tome da mi nemamo dovoljno talenata i snaga kako bi živeli ispunjen život i život sa smislom, već da ne koristimo ono što imamo.

 

Najčešće zanemarimo svoje talente jer su nama nekako obični. Prihvatiti talente koje imamo i naći im smisao je nekad najveći izazov  koji nam je potrebno da savladamo.

Šta je potrebno da izgradiš svoj život oko svojih snaga? Na ovom trenigu ćemo se baviti temama koje će nas dovesti do mesta na kome želimo da budemo, na mesto gde smo upotrebili sve svoje snage, talente, sposobosni i veštine da radimo tačno ono što našem životu daje smisao.